Luk  

Vær sikker på din bestilling er gennemført.


For at tjekke om din bestilling er gennemført.

* 1. Når du har sendt bestilling, vent med at lukke siden til du ser kviteringen.

* 2. Tjek om du modtager en mail med bekræftelse på bestillingen.

* 3. Du kan se dine bestillinger under menupunktet 'Mine bestillinger'Klik på billederne for at se mere

Din bestillingsliste


  Du kan rette antal på næste side


  Skye Consort og Emma Björling
  10. februar 2023

  Generalforsamling
  27. februar 2023

  Mánran
  10. marts 2023

  Nygaard, McLaughlin, Christiansen
  31. marts 2023

  Hans Theessink og Knud Møller
  29. april 2023
    X  

  Skye Consort og Emma Björling
  Fredag den 10. februar 2023 kl. 20.00


  Skye Consort og Emma Björling

  Et aflyst fly var anledningen til et storslået samarbejde.

  Den svenske sangerinde, Emma Björling deltog i et kulturprojekt i Montreal i 2017. Hendes fly hjem blev aflyst, og det betød, at hun fik længere tid sammen med det canadiske band, Skye Consort. Der opstod et frugtbart samarbejde, der har betydet, at de sammen har optrådt ved en lang række festivaler og koncerter siden da.

  Svenske Emma Björling har en fantastisk sangstemme. Til daglig er hun del af den succesrige, svenske vokalkvartet, Kongero; men som ovenfor fortalt arbejder hun også sammen med de tre canadiske musikere i Skye Consort, når de fra scenen underholder med et varieret repertoire af hvirvlende svenske polskaer, betagende hymner, groovy reels, lidenskabelige kærlighedssange og egne originale numre. Instrumenterne, der bliver virtuost håndteret af Alex Kehler, Amanda Keesmaat og Séan Dagher, inkluderer violin, nøgleharpe, cello, bouzouki, banjo og percussion. Og selvfølgelig rigtig gode stemmer.

  Se frem til en aften med varieret musik, der slår musikalsk bro over Nordatlanten.   


  Klik på [Place2book] her kan du købe billetter
  Sum:19 Pladser: 100
   stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.

  Der er 81 ledige pladser

    X  

  Mánran
  Fredag den 10. marts 2023 kl. 20.00


  Mànran

  Mànran bliver betegnet som folkemusikkens superstjerner og med god grund, for en koncert med dem går ikke stille for sig. Med en besætning, der, ud over de ”sædvanlige” folkemusikinstrumenter som violin og harmonika, omfatter elektrisk guitar og trommer – samt TO sækkepiber! – så kan det ikke blive andet end festligt og fyrigt. Det kunne godt blive en aften, hvor det bliver svært at sidde stille på stolene i Kultunariet! Selv om det er musik med fut og fart i, så fornægter det sig ikke, at de også har nogle meget melodiske og iørefaldende sange.

  Med tre enormt succesfulde studiealbum bag sig, lancerede Mànran deres nye album Urar ('frisk' eller 'blomstrende') i slutningen af 2021, og afslørede en ny og spændende lyd, der har begejstret både fans og kritikere.

  Mànran besøgte sidst klubben i 2017. Siden da har de suppleret besætningen med sangerinden Kim Carnie. Og hendes fløjlsbløde stemme har tilføjet endnu en nuance til bandets flotte musik. Aidan Moodie (som har besøgt os som del af Gnoss) er ny på guitar. De øvrige medlemmer er: Gary Innes (harmonika), Ewen Henderson (violin), Ryan Murphy (sækkepibe), Mark Scobbie (trommer) og Marcus Cordock (el-bas).

  Da Mànran er et populært band, skal I ikke vente for længe med at købe billetter.   


  Klik på [Place2book] her kan du købe billetter
  Sum:21 Pladser: 200
   stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.

  Der er 179 ledige pladser

    X  

  Hans Theessink og Knud Møller
  Lørdag den 29. april 2023 kl. 20.00


  Hans Theessink og Knud Møller

  Denne aften har mange glædet sig til – for endelig kommer der blues på scenen i Haslev Folk Club. Og det er ikke bare blues, det er blues med de populære Hans Theessink og Knud Møller

  Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til ”Theessink & Møller.” Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud, og smil på læben. Den kompetente blues-duo er garant for, at publikum får en intens og medrivende koncert. Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues root genre, som duoen mestrer så flot.

  Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter. Koncerterne er garneret med højt kvalificerede lækkerier for guitarentusiaster i form af følsomt fremførte improvisationer.

  Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har, blandt andet, opnået prisen som ”Årets danske instrumentalist”. Hans Theessink har – flere gange – vundet den østrigske ”Amadeus Music Award” for bedste udgivelse i kategorien Jazz World Blues.

  Priser de er glade for og stolte af, men selv sætter de aller mest pris på bluesmusikken. At spille den og være i den – sammen med publikum. Det er DET, de brænder for, og DET brænder igennem, når de er sammen på en scene.

  Vi kan glæde os til en rigtig flot aften!   


  Klik på [Place2book] her kan du købe billetter
  Sum:48 Pladser: 200
   stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.

  Der er 152 ledige pladser

    X  

  Nygaard, McLaughlin, Christiansen
  fredag d. 31. marts 2023 kl. 20.00


  Nygaard, McLaughlin, Christiansen

  Denne trio bestående af Pia Nygaard, Denis McLaughlin og Sune Christiansen sætter en stor ære i at formidle de irske sange, melodier og fortællinger, på en autentisk og medrivende facon.

  De traditionelle irske sange og melodier bliver fortolket af gruppens tre medlemmer, som alle synger og spiller for at fortælle den gode historie, som irsk musik er kendt for. Med en musikskat der rummer alt fra de kendte pub-sange over romantiske ballader, lystige drikkeviser og svingende melodier, tilbyder de en bred vifte af musikalske juveler, hvor der er noget for enhver smag.

  Sune Christiansen har i de sidste ti år dykket langt ned i de irske musikalske traditioner. Med sin store passion for musikken og op til flere ophold i Irland har han fundet sin egen rå stemme og lækre klangbillede, både på banjo, tin whistle og bodhran.

  Denis McLaughlin er et stort navn inden for irsk folkemusik i Danmark. Han er fra Derry i Irland, og bosatte sig i det sønderjyske tilbage i 1980’erne. Han blev hurtigt en førende irsk musiker i det danske og har siden været en inspirator for flere generationer af danske folkemusikere. Denis synger med en meget stærk og flot vokal, både de stille ballader, egne sange og de gode kendte pub-sange, som alle synger med på. Han akkompagnerer sig selv med guitar, oktav mandola, banjo, bodhran og bones.

  Pia Nygaard er uddannet folkemusiker fra syddansk musikkonservatorium og skuespillerskole i 2010, hun kendte meget lidt til den Irske folkemusik genre, da hun mødte Denis i 2008 på Strib Vinterfestival. Siden mødet med Denis er hun blevet en skattet del af det irske folk-miljø i Danmark. Hun farver musikken i mange nuancer, med sin bløde, sprøde klang.   


  Klik på [Place2book] her kan du købe billetter
  Sum:10 Pladser: 100
   stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.

  Der er 90 ledige pladser

    X  

  Generalforsamling
  mandag d. 27. februar 2023 kl. 19.00


  Generalforsamling

  Indkaldelse til generalforsamling

  mandag d. 27. februar  2023 kl. 19.00 på Haslev Bibliotek, Jernbanegade 62, Haslev (den lille mødesal i kælderen )

  Kom og hør mere om klubbens koncertplaner lidt længere ud i fremtiden. Der er ledige pladser i bestyrelsen; men det betyder ikke, at du bliver fanget til noget, når du møder op. Vi kan godt bruge et lille korps af folk, der vil give en hånd med ved enkelte koncerter eller konkrete opgaver uden at binde sig til en fast bestyrelsespost.

  Dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af stemmetællere
  3. Fremlæggelse af beretning om klubbens virksomhed i 2022
  4. Fremlæggelse af regnskab for 2022
  5. Fastsættelse af medlemskontingent
  6. Behandling af bestyrelsens forslag
  7. Behandling af indkomne forslag (som skal være bestyrelsen i hænde mindst 8 dage før generalforsamlingen)
  8. Valg af bestyrelsesmedlemmer, 3 er på valg nye er velkomne
  9. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter
  10. Valg af 1 bilagskontrollant
  11. Eventuelt

  Med venlig hilsen

  Bestyrelsen

   


  Alle medlemmer har adgang, bare mød op

  Der er 0 ledige pladser

  Du bestiller følgende:

   Dine oplysninger:

   Selvvalgt kode skal bruges, hvis du senere vil se og evt. slette dine bestillinger. Bruger du samme kode hver gang du bestiller, kan du se en samlet oversigt over alle dine bestillinger. Koden kan indeholde store og små bogstaver a-z og tal 0-9     X  
    
   Der er fejl i email adressen