Luk  

Vær sikker på din bestilling er gennemført.


For at tjekke om din bestilling er gennemført.

* 1. Når du har sendt bestilling, vent med at lukke siden til du ser kviteringen.

* 2. Tjek om du modtager en mail med bekræftelse på bestillingen.

* 3. Du kan se dine bestillinger under menupunktet 'Mine bestillinger'

Tidsfil

Klik på billederne for at se mere

Din bestillingsliste


  Du kan rette antal på næste side

  /Walther og Sine m.m.
  6. april 2018
  /Himmerland
  20. april 2018

    X  

  Walther og Sine m.m.
  fredag d. 6. april 2018 kl. 20


  Walther og Sine

  Humørfyldt musik og tekster med kant, hvor en spade bliver kaldt for en spade. Det kan vi glæde os til, når Walther og Sine spiller op denne forårsaften. Walther og Sine er en ny konstellation af rutinerede musikere, der på ganske kort tid er blevet meget populær på festivaler og spillesteder.
  Walther eller Flemming Walther-Andersen, som han egentlig hedder, er en aktiv herre, der for tiden også spiller med i Sorte Fugle og sammen med De andre Bonderøve. Sine Bach Rüttel har gennem flere år været kendt som Danmarks banjo-dronning. Hun er en fast bestanddel af TV-koncerterne fra Mariehaven, hvor hun er en del af Neighbours & Friends. Hun spiller også med i banjo-gruppen Tobacco og har tidligere besøgt Haslev Folk Club sammen med Arne Würgler. Walther og Sine synger hovedsageligt egne sange. De to kunstnere har hver deres stil, men for dem begge gælder, at de skriver lige ud af posen. Musikken er fuld af liv og humør og ofte med en tone af bluegrass over sig. Walther og Sine bliver til koncerten akkompagneret af Danny Wickmann på mundharmonika. Glæd jer til festlig musik og sange, der en god blanding af humør og kant.      stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.

  Der er 87 ledige pladser


    X  

  Himmerland
  fredag d. 20. april 2018 kl. 20


  Himmerland

  Måske er der en del af jer, der ikke kender Himmer-land, men det kan vi så fortælle jer, at de gør i Australien, New Zealand, Canada, Chile og i de fleste lande i Europa. Himmerland er nok dén danske folkemusikgruppe, der er bedst kendt i udlandet for tiden. Gruppen turnérer flittigt over det meste af verden, og man forstår udlandets begejstring. Himmerlands musik er virkeligt spændende: Dygtige musikere fra forskellige lande med hver deres musikalske baggrund og en instrumentering, der er lidt anderledes end de fleste andre folkemusikbands.
  Himmerland består af Ditte Fromseier fra Danmark på violin og sang, Eskil Romme fra Danmark på saxofon, Jens Ulvsand fra Sverige på bouzouki, guitar og sang, Andrzej Krejniuk fra Polen på el-bas og Ayi Solomon fra Ghana på percussion og sang. Trods den internationale sammensætning, bygger musikken på gammel dansk spillemandsmusik og viser. Det bliver en spændende aften.      stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.

  Der er 82 ledige pladser

  Du bestiller følgende:

   Dine oplysninger:

   Selvvalgt kode skal bruges, hvis du senere vil se og evt. slette dine bestillinger. Bruger du samme kode hver gang du bestiller, kan du se en samlet oversigt over alle dine bestillinger. Koden kan indeholde store og små bogstaver a-z og tal 0-9     X  
    
   Der er fejl i email adressen