Luk  

Vær sikker på din bestilling er gennemført.


For at tjekke om din bestilling er gennemført.

* 1. Når du har sendt bestilling, vent med at lukke siden til du ser kviteringen.

* 2. Tjek om du modtager en mail med bekræftelse på bestillingen.

* 3. Du kan se dine bestillinger under menupunktet 'Mine bestillinger'

Tidsfil

Klik på billederne for at se mere

Din bestillingsliste


  Du kan rette antal på næste side

  /Anthony John Clarke
  28. september 2018
  /Faustus
  27. oktober 2018
  /3 Fiddlers 3 Traditions
  23. november 2018

    X  

  Anthony John Clarke
  fredag d. 28. september 2018 kl. 20


  Anthony John Clarke

  Medlemmer af Haslev Folk Club har opfordret os til at invitere Anthony John Clarke til at komme og spille i klubben igen. Og det er fuldt forståeligt, for vi har en koncertaften i vente med gode og vedkommende historier serveret af denne talentfulde sangskriver. Anthony John Clarke er vokset op i Belfast og er igennem sin opvækst og ungdom inspireret af 60’ernes og 70’ernes sangskrivere, som Ray Davies og David Bowie for blot at nævne et par navne. Han optræder for det meste alene men kan godt finde på at invitere sin partner, Julia med på scenen. Under alle omstændigheder vil han holde publikum i sin hule hånd med sine humoristiske fortællinger både dem på vers og dem, der bliver serveret imellem sangene. The Only Life Gloria Knows og Tuesday Night is Always Karaoke er nogle af de kendte eksempler på hans finurlige og vedkommende historier.      stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.

  Der er 71 ledige pladser


    X  

  Faustus
  lørdag d. 27. oktober 2018 kl. 20


  Faustus

  Med Faustus har vi at gøre med en slags folkemusikkens supergruppe, idet de tre herrer har rødderne solidt plantet i den engelske folkemusiktradition. Hver for sig har de på CV’et medlemskaber i velanskrevne folk-grupper.
  Benji Kirkpatrick, som spiller guitar og andre strengeinstrumenter, har en fortid i Seth Lakeman Band og Bellowhead. Saul Rose, som spiller harmonika, har været med i Waterson:Carthy og har arbejdet sammen med Eliza Carthy. Paul Sartin, som spiller violin og obo, var også med i Bellowhead. Deres mission er at bevare de traditionelle sange og servere dem med nerve og maskulinitet.
  Faustus blev dannet i 2006 og besætningen er som ovenfor nævnt bl.a. violin, guitar og harmonika. Og derudover synger de alle tre eminent – så vi kommer til at nyde både solo- og flerstemmig sang.      stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.

  Der er 86 ledige pladser


    X  

  3 Fiddlers 3 Traditions
  fredag d. 23. november 2018 kl. 20


  3 Fiddlers 3 Traditions

  Vi afslutter efterårssæsonen med et meget spændende samarbejde ved navn 3 Fiddlers 3 Traditions. Den dygtige danske violinist Kristian Bugge har mange jern i ilden og er involveret i mange forskellige bands og musikalske projekter, og her har han lavet et projekt sammen med 2 spændende violinspillende damer. De er begge fra USA, men hvor Ruthie Dornfeld er ekspert i amerikansk oldtime er unge Jamie Fox repræsentant for Métiz traditionen, som er en del af de nordamerikanske indianeres musik. Der vil være hvirvlende valse, fyrige reels og hæsblæsende polkaer, og en del af melodierne vil være krydret med indianske trommerytmer. Ruthie Dornfeld har undervist flere steder rundt omkring i verden bl.a. i Helsinki, Odense og Cuba. Kristian Bugge har også undervist og er derudover en af de mest prisbelønnede folkemusikere i Danmark. Da han blev udnævnt til Rigsspillemand, blev han blandt andet hædret ”for sit omfattende, fornyende og udadrettede virke.” Og et samarbejde med disse to damer må da siges at være et eksempel på fornyelse.      stk. 

  Bemærk dette er kun bestilling, du betaler først ved indgangen.
  Klubben modtager kun kontanter.

  Der er 95 ledige pladser

  Du bestiller følgende:

   Dine oplysninger:

   Selvvalgt kode skal bruges, hvis du senere vil se og evt. slette dine bestillinger. Bruger du samme kode hver gang du bestiller, kan du se en samlet oversigt over alle dine bestillinger. Koden kan indeholde store og små bogstaver a-z og tal 0-9     X  
    
   Der er fejl i email adressen